Sovička - katalóg webstránok Zoznam stránok Katalóg naj webov inzercia
Vlastný vyhľadávací nástroj

Stránky

Informácie z celého sveta pre vás. Všetko čo potrebujete k všeobecnému prehľadu. Aktuality, počasie, šport, novinky a mnoho iných.

Zdieľaj

*  Email:

Vaše data jsou v bezpečí - SmartEmailing.cz

Chce sa vyspať s prezidentom

15.11.2010 06:40
BERLÍN - Mladá nemecká spisovateľka Charlotte Rocheová (32), známa svojimi odvážnymi textami aj moderovaním v nemeckej televízii, ponúka nemeckému prezidentovi Christianovi Wulffovi sex výmenou za to, že bude vetovať predĺženie prevádzky jadrových elektrární v krajine. Podľa agentúry AFP to Rocheoá uviedla v rozhovore, ktorý v pondelok zverejní nemecký týždenník Der Spiegel.
"Ponúkam, že sa s ním vyspím, keď to nepodpíše," povedala spisovateľka týždenníku k zákonu, ktorý predlžuje prevádzku 17 miestnych jadrových elektrární. Prezident sa má ohľadom zákona rozhodnúť do konca roka.

"Môj manžel súhlasí. Teraz je na prvej dáme, aby s tým súhlasila," odkázala prezidentskému páru a verejnosti pohľadná štíhla žena, ktorá sa minulý týždeň v Nemecku zúčastnila demonštrácie proti preprave rádioaktívneho odpadu, ktorý bol pre Nemecko spracovaný vo Francúzsku.

Spisovateľka a novinárka britského pôvodu Rocheová predala v Nemecku viac ako milión výtlačkov románu Vlhké miesta, ktorý veľmi surovo líči zdravotné krízy a sexuálne skúsenosti osemnásťročného dievčaťa, ktorá bola hospitalizovaná po nevhodne vykonanej epilácii.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára